Avslutning bankcup 2018

17. des 2018 kl 19.58

Håvard var løypelegger på årets siste bankcup i orientering. Start og mål var ved Ljøstadsaga. 29 løpere prøvde seg i småtrolløypa, nybegynnerløypa eller den vanskelige løypa. Noen kom seg greit gjennom løypa si, mens det ble litt bom på andre.

Etter løpet var det premieutdeling for årets bankcup. Åtte unge løpere hadde deltatt på seks eller flere løp, og fikk premie. Gavekort på en sportsbutikk falt i smak.

Siden midten av mai har det også vært tur-orienteringsposter i skogen på Vegårshei. I alt 140 konvolutter med kart og klippekort er delt ut gratis på Vegårshei og i Tvedestrand. Alle som leverte inn klippekortet var med i trekningen på et gavekort på Matglede. Den heldige vinner var Ellen Sines.