Dobbeltseier i Sandripløpet 12.01.2019

Brødrene Tor og Vemund Myhre fra Vegårshei vant hver sin klasse i et stort kretsrenn på Høgås skisenter ved Evje sist lørdag.

10. mar 2020 kl 21.43

Tor gikk til topps i guttenes 14-års klasse. Med tiden 9,42 var han 19 sekunder foran nestemann i klassen, hvor det var åtte startende.

Vemund vant klasse klasse gutter 12 år på 6,42. De gikk naturligvis en kortere løype.

Klare vinnere

Resultatlisten forteller også at Vemund, i likhet med Tor, var 19 sekunder foran nærmeste konkurrent. Det var ni løpere med i 12-års klassen.

Lillesøster Anna Regine var også med, og gikk kjempefort i 8-års klassen, hvor det ikke ble rangert noen resultater.

Første gang

Pappa Tor Arne Myhre at det er første gang at både Vemund og Tor vinner et slikt kretsrenn. Han forteller at de var i veldig god form begge to denne lørdagen.

Det var Oddersjaa som arrangerte dette kretslangrennet. Det heter Sandriprennet, og skulle egentlig ha vært arrangert på Sandrip skianlegg i Vennesla, men måtte flyttes til Høgås på grunn av snøforholdene.

Resultater ligger på her

Oslo skifestival

Tor Arne Myhre forteller at Vemund og Tor skal gå Oslo skifestival i Holmenkollen til helgen. Der blir det som vanlig kjempestor deltakelse med løpere fra hele landet.

Teksten er godkjent gjenngitt fra Tvedestrandsposten artikkel.